Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa sałatka warzywna w słoiku. Tęczowa sałatka pozwoli ci poczuć smaki i kolory lata. Zrób ją w słoiku i zabierz ze sobą do pracy lub na wakacyjny wypad. To świetna propozycja dla wegan i wegetarian.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 476
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 106
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 182
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 147
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 476
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 106
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 182
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 147
Składniki
Warzywa dokładnie umyj i pokrój w drobną kostkę. Ułóż warstwowo w słoiku, rozpoczynając od czerwonej papryki. Następnie dodaj paprykę pomarańczową, kukurydzę, ogórka i cebulę. Na wierzch połóż roszponkę.
W szklance zmieszaj oliwę z oliwek, sok z limonki i cytryny oraz dodaj pieprz i sól do smaku. Możesz dodać 2 łyżki wody. Sos wlej do słoików.