Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni śródziemnomorskiej, palce lizać!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 944
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 944
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę, dusić cebulę, czosnek i ziemniaki na średnim ogniu przez 5-6 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać szparagi, cieciorkę oraz przyprawy: ziele angielskie, za’atar, oregano, paprykę, kolendrę i cukier. Smażyć 5 minut. Zdjąć z ognia.
Podawać z pomidorami, cebulą, bazylią. Opcjonalnie można podać z jajkiem w koszulce.