Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa i szybka w przygotowaniu. Może też służyć jako dodatek do obiadu. Wyśmienicie smakuje z duszoną karkówką.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 444
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 96
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 173
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 129
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 444
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 96
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 173
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 129
Składniki
Połowę główki sałaty umyć, wysuszyć i podrzeć na mniejsze kawałki, wrzucić do miski. Ser feta, pomidor (sparzony i bez skórki) i ogórek pokroić w kostkę, odsączyć mieszankę mexykańską i dodać do reszty składników. Z oliwy z oliwek, soku z cytryny, musztardy, pieprzu, czosnku i cukru zrobić sos winegret. Delikatnie wymieszać pokrojone składniki, polać sosem i ponownie delikatnie wymieszać.