Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla Was propozycję sałatki z kapusty pekińskiej, idealnie nadającej się do obiadu lub grilla. Łatwa i szybka do zrobienia.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10705
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10705
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
Kapustę szatkujemy, posypujemy solą i cukrem i odstawiamy na przynajmniej 15 minut. Obieramy marchew i ścieramy ją na tarce o małych oczkach. Robimy sos, do joguryu naturalnego dodajemy majonez, chrzan, sok z cytryny, wyciśnięty przez praskę czosnek, koperek wedle uznania i wszystko razem, dokładnie mieszamy. Przyprawiamy do smaku pieprzem. Do kapusty dodajemy startą marchew i sos i dokładnie wszystko ze sobą mieszamy. Podajemy do obiadu lub grilla. Smacznego.