Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11867
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16131
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5117
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11867
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16131
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5117
Składniki
1. Bakłażan kroimy w cienkie plastry 2. Pomidora kroimy w cienkie plastry 3. Mozarella kroimy w cienkie plastry 1. Bakłażana układamy na rozgrzanej patelni grillowej i grillujemy z dwóch stron . 2. Na talerzach układamy kolejno bakłażan ,pomidor mozarella,aż do wyczerpania składników ,dodajemy mnóstwo Bazyli i doprawiamy solą i pieprzem i odrobinka oliwy .