Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na nietypowe, ale bardzo smakowite połączenie świeżej marchewki i ćwikły z chrzanem, które pozwala nam uzyskać pięknie różowy oraz zdrowy dodatek do obiadu :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10322
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12765
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4530
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10322
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12765
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4530
Składniki
Marchewki obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach, a następnie dodajemy do nich delikatny majonez, ćwikłę z chrzanem, skrapiamy odrobiną octu i doprawiamy do smaku cukrem brzozowym, solą i świeżo zmielonym pieprzem. Całość dokładnie mieszamy i odstawiamy na chwilę dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)