Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sposób na spożytkowanie "resztek" resztek z lodówki
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1099
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1099
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
ziemniaki gotujemy w mundurkach
cebulę kroimy w piórka, paprykę i jajko w drobną kostkę, ugotowane i przestudzone ziemniaki byle jak. dodajemy groszek, solimy i mieszamy
sos: mieszany majonez z musztardą, oliwą i przyprawami.
sałatkę podajemy wymieszaną z sosem majonezowym albo polewamy nim każdą porcję. myślę że do bogatszej wersji można dodać pieczarki lub ogórki konserwowe, podsmażony boczek czy ugotowane mięso np. z rosołu. smacznego :)