Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka z wykorzystaniem warzyw z rosołu.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414038
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2223
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414038
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2223
Składniki
Warzywa osączyć z rosołu, pokroić w kostkę. Pomidor umyć , pokroić w kostkę. Ogóreczki , pokroić w kostkę. Kabanosy pokroić w krążki. Kukurydzę , fasolę osączyć z zalewy. Warzywa umieścić w salaterce.
Doprawić solą, pieprzem, przyprawą do sałatek , wymieszać.
Jogurt wymieszać z majonezem , dodać do sałatki, wymieszać, schłodzić.