Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
GYROS TO POTRAWA,KTÓRA NA IMPREZACH ,,ZNIKA,,JAKO PIERWSZA
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
PIERSI Z KURCZAKA POKROIĆ W KOSTKĘ ,POSYPAĆ PRZYPRAWĄ,ZALAĆ 3 ŁYŻKAMI OLEJU,ODSTAWIĆ NA OKOŁO GODZINĘ.
USMAŻYĆ PIERSI Z KURCZAKA,WSZYSTKIE WARZYWA POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ.
W WYSOKIM NACZYNIU UKŁADAĆ:PIERSI Z KURCZAKA,CEBULĘ,WSZYSTKO POSMAROWAĆ WARSTWĄ KECZUPU.NA TO POŁOŻYĆ POKROJONY OGÓREK KORNISZON,POMIDORY,KUKURYDZĘ,OGÓREK SUROWY,WARSTWA MAJONEZU,DROBNO POKROJONA KAPUSTA PEKIŃSKA.WSZYSTKO POLAĆ SOSEM TZATZIKI.SCHŁODZIĆ.