Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uświetni każdą uroczystość. Goście będą zachwyceni.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7575
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2624
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7575
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2624
Składniki
Filet umyć, pokroić w kostkę, doprawić solą , pieprzem, przyprawą do kurczaka . Na patelni rozgrzać olej, usmażyć pokrojony filet, wystudzić. Kalarepkę obrać , utrzeć na tarce o grubszych otworach, skropić sokiem z cytryny. Oliwki osączyć , pokroić w ćwiartki. Pomidor, paprykę umyć pokroić w kostkę. Mieszankę osączyć z zalewy. Ser feta osączyć. Wszystkie składniki umieścić w salaterce, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Oliwę wymieszać z przyprawą do sałatek, polać sałatkę.
Granat umyć, wyłuskać pestki, posypać po wierzchu sałatki.