Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Kolejna propozycja na sałatkę w formie kanapki. Ja je uwielbiam, bo są pyszne, kolorowe, zdrowe i można komponować każdego dnia nową kompozycję smakową.
folia spożywcza, ostry nóż, deska do krojenia
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1091
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113473
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1520
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1091
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113473
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1520
Składniki
Na foli spożywczej układamy sałatę. Następnie układamy tuńczyka, smarujemy majonezem, posypujemy solą i pieprzem. Układamy plastry rzodkiewki. Posypujemy szczypiorkiem. Zwijamy. Ciasno owijamy folią. Dodatkowo możemy owinąć w papier śniadaniowy i przewiązać sznureczkiem. Kanapkę kroimy ostrym nożem na pół. Sałatka jest gotowa do jedzenia. Sałatkę w takiej formie można spakować do śniadaniówki i zabrać ze sobą do szkoły, pracy lub piknik. Smacznego.