Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Kolejna propozycja na sałatkę w formie kanapki. Ja je uwielbiam, bo są pyszne, kolorowe, zdrowe i można komponować każdego dnia nową kompozycję smakową.
folia spożywcza, ostry nóż, deska do krojenia
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 31
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 101
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 31
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 101
Składniki
Na foli spożywczej układamy sałatę. Następnie układamy tuńczyka, smarujemy majonezem, posypujemy solą i pieprzem. Układamy plastry rzodkiewki. Posypujemy szczypiorkiem. Zwijamy. Ciasno owijamy folią. Dodatkowo możemy owinąć w papier śniadaniowy i przewiązać sznureczkiem. Kanapkę kroimy ostrym nożem na pół. Sałatka jest gotowa do jedzenia. Sałatkę w takiej formie można spakować do śniadaniówki i zabrać ze sobą do szkoły, pracy lub piknik. Smacznego.