Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka obiadowa z czerwonej kapusty w stylu skandynawskim. Pysznie komponuję się z kotletem mielonym i schabowym. Sałatka wybornie smakuje na ciepło i na zimno.
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 8
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 17
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 92
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 59
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 8
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 17
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 92
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 59
Składniki
Poszatkowaną kapustę oprószyć solą, pieprzem i włożyć na rozgrzany tłuszcz. Najlepiej smażyć na patelni z grubym dnem. Dodać ocet, powidła, dusić około 60 minut, podlewając winem i ewentualnie sokiem jabłkowym.