Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka obiadowa z czerwonej kapusty w stylu skandynawskim. Pysznie komponuję się z kotletem mielonym i schabowym. Sałatka wybornie smakuje na ciepło i na zimno.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30826
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3594
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3254
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1101
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30826
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3594
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3254
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1101
Składniki
Poszatkowaną kapustę oprószyć solą, pieprzem i włożyć na rozgrzany tłuszcz. Najlepiej smażyć na patelni z grubym dnem. Dodać ocet, powidła, dusić około 60 minut, podlewając winem i ewentualnie sokiem jabłkowym.