Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ta powstała z zapasów, które zostały w lodówce po świętach.
Propozycja na syte i smaczne danie główne dla wegetarian oraz wielbicieli owo...
Odsłon: 66
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 59
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 102
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 68
Propozycja na syte i smaczne danie główne dla wegetarian oraz wielbicieli owo...
Odsłon: 66
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 59
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 102
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 68
Składniki
Papryki i seler myjemy i kroimy w kostkę. Parówki kroimy w półplasterki. Pomidory myjemy i kroimy w ćwiartki. Ogórka obieramy i drobno kroimy. Cebulę obieramy i kroimy w piórka.
Parówki podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy paprykę i seler naciowy. Posypujemy ziołami Magdaleny i smażymy ok. 5 min. Doprawiamy solą i pieprzem.
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu. Odcedzamy i przelewamy zimną wodą. Łączymy z warzywami oraz ogórkiem i pomidorami. Dodajemy łyżkę oleju kujawskiego. Mieszamy i posypujemy piórkami cebuli.