Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ta powstała z zapasów, które zostały w lodówce po świętach.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4452
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1463
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 410
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4452
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1463
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 410
Składniki
Papryki i seler myjemy i kroimy w kostkę. Parówki kroimy w półplasterki. Pomidory myjemy i kroimy w ćwiartki. Ogórka obieramy i drobno kroimy. Cebulę obieramy i kroimy w piórka.
Parówki podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy paprykę i seler naciowy. Posypujemy ziołami Magdaleny i smażymy ok. 5 min. Doprawiamy solą i pieprzem.
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu. Odcedzamy i przelewamy zimną wodą. Łączymy z warzywami oraz ogórkiem i pomidorami. Dodajemy łyżkę oleju kujawskiego. Mieszamy i posypujemy piórkami cebuli.