Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowna i zdrowa surówka do obiadu.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 864
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 161
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9273
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 864
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 161
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9273
Składniki
Sposób przygotowania Wykonanie: Marchew umyć, pokroić w kostkę zalać osolonym wrzątkiem z dodatkiem cukru i ugotować na wolny ogniu do miękkości ( nadmiar wody odlać). Pod koniec gotowania dodać masło , żurawinę, dżem i sok z cytryny do smaku i chwilę podusić.