Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Kruche i chrupiące listki sałaty masłowej idealnie komponują się z kremowym sosem tuńczykowym.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13007
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1636
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232059
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13007
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1636
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232059
Składniki
Umytą sałatę rozkładamy na półmisku. Sos: Odsączonego tuńczyka miksujemy blenderem z majonezem, jalapeño i anchois. Doprawiamy do smaku mielonym kolorowym pieprzem. Sosem polewamy sałatę. Posypujemy szczypiorkiem lub koperkiem. Smacznego.