Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Kruche i chrupiące listki sałaty masłowej idealnie komponują się z kremowym sosem tuńczykowym.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1086
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1520
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1086
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1520
Składniki
Umytą sałatę rozkładamy na półmisku. Sos: Odsączonego tuńczyka miksujemy blenderem z majonezem, jalapeño i anchois. Doprawiamy do smaku mielonym kolorowym pieprzem. Sosem polewamy sałatę. Posypujemy szczypiorkiem lub koperkiem. Smacznego.