Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Kruche i chrupiące listki sałaty masłowej idealnie komponują się z kremowym sosem tuńczykowym.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 142
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 142
Składniki
Umytą sałatę rozkładamy na półmisku. Sos: Odsączonego tuńczyka miksujemy blenderem z majonezem, jalapeño i anchois. Doprawiamy do smaku mielonym kolorowym pieprzem. Sosem polewamy sałatę. Posypujemy szczypiorkiem lub koperkiem. Smacznego.