Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Kruche i chrupiące listki sałaty masłowej idealnie komponują się z kremowym sosem tuńczykowym.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 298
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 704
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 717
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 22
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 298
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 704
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 717
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 22
Składniki
Umytą sałatę rozkładamy na półmisku. Sos: Odsączonego tuńczyka miksujemy blenderem z majonezem, jalapeño i anchois. Doprawiamy do smaku mielonym kolorowym pieprzem. Sosem polewamy sałatę. Posypujemy szczypiorkiem lub koperkiem. Smacznego.