Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałata i sos tworzą idealna kompozycję z delikatnym jajem
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 614
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11166
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3941
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1366
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 614
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11166
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3941
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1366
Składniki
Ugotowałam jaja, żeby żółtka nie miały niebieskiej obwódki, gotuje sie je nie więcej niż 8 minut od zagotowania. Jeśli chce się jeszcze delikatniejsze żółtko, można je gotować 3 minuty , wyłączyć ogień i zostawić jaja w gorącej wodzie przez kolejne 10 minut. Wymieszałam śmietanę z majonezem i musztarda, doprawiłam odrobiną soli- majonez i musztarda już są słone. Na sałacie ułożyłam jaja, wszystko polałam sosem, posypałam szczypiorem i pieprzem. Smacznego :)