Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W naszym domu każdego dnia musi być surówka lub sałatka. Ta nadaje się i do drugiego dania i do dań z grilla.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8662
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8662
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Składniki rozdrobnić, umieścić w szklanej misie. Delikatnie przemieszać. Olej wymieszać z miodem i octem balsamicznym. Doprawić solą, pieprzem i odrobiną cukru Można dodać ząbek czosnku lub suszone, ulubione zioła. Sałatkę przed podaniem polać sosem.