Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna, prosta i szybka w wykonaniu. Ja podalam jako dodatek do pieczonego drobiu- zestaw idealny :) Najlepiej smakuje dobrze schlodzona.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326705
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12123
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16996
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326705
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12123
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16996
Składniki
Jajka ugotowac na twardo, wystudzic. Groszek ugotowac, odcedzic i wystudzic. Pieczarki pokroic w drobna kostke i gotowac ok 30 minut w osolonej wodzie, odcedzic. Jajka i wedline zetrzec na tarce o duzych oczkach. Dodac zimny groszek i pieczarki, wymieszac. W osobnej miseczce wymieszac majonez z sola i pieprzem, dodac do salatki, wymieszac, odstawic do lodowki na kilka godzin, aby smaki sie "przegryzly".