Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna, prosta i szybka w wykonaniu. Ja podalam jako dodatek do pieczonego drobiu- zestaw idealny :) Najlepiej smakuje dobrze schlodzona.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 185
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 385
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1765
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3319
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26819
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 185
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 385
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1765
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3319
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26819
Składniki
Jajka ugotowac na twardo, wystudzic. Groszek ugotowac, odcedzic i wystudzic. Pieczarki pokroic w drobna kostke i gotowac ok 30 minut w osolonej wodzie, odcedzic. Jajka i wedline zetrzec na tarce o duzych oczkach. Dodac zimny groszek i pieczarki, wymieszac. W osobnej miseczce wymieszac majonez z sola i pieprzem, dodac do salatki, wymieszac, odstawic do lodowki na kilka godzin, aby smaki sie "przegryzly".