Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Królowa polskiego stołu i każdych Świąt .
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 56
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 56
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Ziemniaki myjemy i gotujemy w mundurkach do miękkości , następnie studzimy , odbieramy i kroimy w średnia kostkę . Marchewkę , pietruszkę , seler odbieramy , gotujemy do miękkości w wodzie z dodatkiem Vegety , liścia laurowego , ziela angielskiego , studzimy i kroimy w średnia kostkę (podobną do ziemniaków) , studzimy . Jajka gotujemy na twardo następnie obieramy i kroimy w drobną kostkę . Ogórki i jabłko kroimy w drobną kostkę ( podobną do jajka ) . Por kroimy w bardzo drobną kostkę . Groszek i kukurydze odcedzamy z zalewy .
Wszystko przekładamy do jednej miski , dodajemy musztardę , majonez , natkę pietruszki oraz sól i pieprz .
Po dokładnym wymieszaniu doprawiamy do smaku i pozostawiamy około godziny w lodówce do przegryzienia .