Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brokuły zanurzone w pysznym sosie z dodatkiem słonecznika.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5237
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 811
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11642
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5237
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 811
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11642
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Składniki
1. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie.
2. Ser kroimy drobno.
3. Ogórek obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
4. Do ogórka dodajemy jogurt.
5. Następnie majonez.
6. Doprawiamy pieprzem.
7. Sos mieszamy.
8. Brokuł po ugotowaniu dzielimy na mniejsze różyczki.
9. Dodajemy ser feta.
10. Następnie mieszamy z sosem.
11. Pestki słonecznika prużymy na rozgrzanej oliwie.
12. Dodajemy do sałatki i wszystko razem mieszamy.
13. Sałatka gotowa. 14. Smacznego.