Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na delektowanie się młodymi warzywami.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 486
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 69
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 486
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 69
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 146
Składniki
Warzywa najlepiej jest ugotować w mundurkach i schłodzone obrać. Grubo pokrojone warzywa skrapia się oliwą, sokiem z cytryny, solą, kolendra , kuminem i chili, no i czosnek. Smak ma być wyrazisty i świetnie się komponuje.
Smacznego :)