Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na delektowanie się młodymi warzywami.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30841
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3604
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3478
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1106
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30841
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3604
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3478
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1106
Składniki
Warzywa najlepiej jest ugotować w mundurkach i schłodzone obrać. Grubo pokrojone warzywa skrapia się oliwą, sokiem z cytryny, solą, kolendra , kuminem i chili, no i czosnek. Smak ma być wyrazisty i świetnie się komponuje.
Smacznego :)