Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka obfita w pełnowartościowe składniki
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Składniki
Naczynie wyłożyć rukolą, posolić i spryskać oliwą.
Układać po kolei połówki jajek, kawałki camemberta i pstrąga, posypać pokrojonym ogórkiem i szczypiorem, doprawić solą, pieprzem, oliwą i octem jabłkowym, ozdobić połówkami pomidorków koktajlowych.