Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super sałatka na zimę do obiadu.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 629
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2030
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4021
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3958
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 629
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2030
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4021
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3958
Składniki
Wykonanie: Ogórki umyć, obrać i pokroić w plasterki. Paprykę z cebulą drobno posiekać. Wymieszać razem, posolić i odstawić na 2 godziny. W między czasie przygotować zalewę, zagotować ocet, wsypać cukier, zdjąć z ognia i mieszać do rozpuszczenia cukru, wsypać kurkumę. Do wyparzonych słoików wkładamy odstaną, odciśniętą z wody sałatkę, dodajemy po kilka ziaren gorczycy i zalewamy zalewą. Pasteryzujemy przez 25 minut od momentu zagotowania.