Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest rewelacyjna ;)
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Składniki : - 6 płatów śledzia solonego - 1 puszka groszku konserwowego - Ogórki konserwowe 5 szt. - Papryka konserwowa ½ słoika - Cebula czerwona 1 szt. - 1 słoik sosu czosnkowego 260 g. U mnie (OcetiX) - Świeżo mielony pieprz czarny - Pieprz ziołowy ½ łyżeczki - Imbir sproszkowany ½ łyżeczki - Curry w proszku ¼ łyżeczki - 2 jajka i koperek do dekoracji Śledzia wcześniej wymoczonego pokroić w średnią kostkę, Resztę warzyw pokroić w drobną kostkę, groszek odsączyć z zalewy dodać przyprawi i sos. Wszystko razem wymieszać i wstawić do lodówki aby smaki się zaprzyjaźniły. Smacznego!