Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest rewelacyjna ;)
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6000
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1027
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 455
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6000
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1027
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 455
Składniki
Składniki : - 6 płatów śledzia solonego - 1 puszka groszku konserwowego - Ogórki konserwowe 5 szt. - Papryka konserwowa ½ słoika - Cebula czerwona 1 szt. - 1 słoik sosu czosnkowego 260 g. U mnie (OcetiX) - Świeżo mielony pieprz czarny - Pieprz ziołowy ½ łyżeczki - Imbir sproszkowany ½ łyżeczki - Curry w proszku ¼ łyżeczki - 2 jajka i koperek do dekoracji Śledzia wcześniej wymoczonego pokroić w średnią kostkę, Resztę warzyw pokroić w drobną kostkę, groszek odsączyć z zalewy dodać przyprawi i sos. Wszystko razem wymieszać i wstawić do lodówki aby smaki się zaprzyjaźniły. Smacznego!