Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka śledziowa bez śmietany i majonezu. Użyłam do niej resztki piórek świeżego kopru włoskiego, ale możecie użyć natki pietruszki.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 137
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 202
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1280
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 509
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 137
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 202
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1280
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 509
Składniki
Żurawinę moczymy w gorącej wodzie, gdy lekko napęcznieje, odcedzamy z wody. Filety rybne płuczemy, osuszamy i kroimy w kostkę. Cebulę i koper włoski siekamy z limonki ścieramy skórkę. Sos. Wszystkie składniki mieszamy w małym słoiczku. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, polewamy sosem, mieszamy.