Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1060
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1060
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Składniki
Wszystkie składniki (tzn.owoce) pokroić w średnią kostkę.Później dodać wcześniej zrobiony sos i cynamon , wymieszać całość następnie pozostawić w lodówce aby się z chłodziła
Przygotowanie sosu => Sok malinowo - żurawinowy wlać do małej miseczki wraz z wodą przegotowaną , sokiem multiwitamina i sokiem z cytryny a także dodać 1 łyżeczkę miodu , całość wymieszać i wlać do sałtki.