Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna, tania i jest jej dużo. Ludzie wyrywają sobie ją z rąk na imprezach.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Makaron ugotować, pieczarki (wcześniej kroimy w plasterki) podsmażyć, aż wyparuje woda i chwilę jeszcze posmażyć. Popieprzyć i posolić.
Do makaronu i pieczarek wcisakmy ząbki czosnku, dodajemy kukurydzę i 3 czubate łyżki majonezu. Doprawiamy i mieszamy.