Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z kuchni teksańsko-meksykańskiej, czyli trochę amerykańska, trochę meksykańska. Doskonała na przyjęcia, szybka, łatwa, kolorowa i oczywiście bardzo smaczna!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 96
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1024
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 96
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1024
Składniki
Ananasy odcedzamy i przekładamy do miski, kukurydzę również. Fasolę odsączamy i przepłukujemy wodą. Paprykę kroimy w małe paseczki, cebulę w drobną kostkę, żółty ser w nieco większą kostkę. Kolendrę siekamy drobno. Wszystkie składniki przekładamy do miski i mieszamy. Na koniec robimy sos. Majonez łączymy ze śmietaną oraz przyprawami. Sos dajemy do sałatki, mieszamy. Tak przygotowaną sałatkę wstawiamy do lodówki na godzinę.
Tuż przed podaniem na stół przyozdabiamy ją tacosami.
Sałatka tex-mex gotowa!