Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z kuchni teksańsko-meksykańskiej, czyli trochę amerykańska, trochę meksykańska. Doskonała na przyjęcia, szybka, łatwa, kolorowa i oczywiście bardzo smaczna!
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 14
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21641
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 14
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21641
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Składniki
Ananasy odcedzamy i przekładamy do miski, kukurydzę również. Fasolę odsączamy i przepłukujemy wodą. Paprykę kroimy w małe paseczki, cebulę w drobną kostkę, żółty ser w nieco większą kostkę. Kolendrę siekamy drobno. Wszystkie składniki przekładamy do miski i mieszamy. Na koniec robimy sos. Majonez łączymy ze śmietaną oraz przyprawami. Sos dajemy do sałatki, mieszamy. Tak przygotowaną sałatkę wstawiamy do lodówki na godzinę.
Tuż przed podaniem na stół przyozdabiamy ją tacosami.
Sałatka tex-mex gotowa!