Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z kuchni teksańsko-meksykańskiej, czyli trochę amerykańska, trochę meksykańska. Doskonała na przyjęcia, szybka, łatwa, kolorowa i oczywiście bardzo smaczna!
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 208
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 383
lekka sałatka, idealna na święta
Odsłon: 256
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 650
To ciasto bezowe to prawdziwa uczta dla oka i podniebienia! Delikatna beza, l...
Odsłon: 67
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 208
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 383
lekka sałatka, idealna na święta
Odsłon: 256
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 650
To ciasto bezowe to prawdziwa uczta dla oka i podniebienia! Delikatna beza, l...
Odsłon: 67
Składniki
Ananasy odcedzamy i przekładamy do miski, kukurydzę również. Fasolę odsączamy i przepłukujemy wodą. Paprykę kroimy w małe paseczki, cebulę w drobną kostkę, żółty ser w nieco większą kostkę. Kolendrę siekamy drobno. Wszystkie składniki przekładamy do miski i mieszamy. Na koniec robimy sos. Majonez łączymy ze śmietaną oraz przyprawami. Sos dajemy do sałatki, mieszamy. Tak przygotowaną sałatkę wstawiamy do lodówki na godzinę.
Tuż przed podaniem na stół przyozdabiamy ją tacosami.
Sałatka tex-mex gotowa!