Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z kuchni teksańsko-meksykańskiej, czyli trochę amerykańska, trochę meksykańska. Doskonała na przyjęcia, szybka, łatwa, kolorowa i oczywiście bardzo smaczna!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 67
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 192
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 94
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 157
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 67
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 192
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 94
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 157
Składniki
Ananasy odcedzamy i przekładamy do miski, kukurydzę również. Fasolę odsączamy i przepłukujemy wodą. Paprykę kroimy w małe paseczki, cebulę w drobną kostkę, żółty ser w nieco większą kostkę. Kolendrę siekamy drobno. Wszystkie składniki przekładamy do miski i mieszamy. Na koniec robimy sos. Majonez łączymy ze śmietaną oraz przyprawami. Sos dajemy do sałatki, mieszamy. Tak przygotowaną sałatkę wstawiamy do lodówki na godzinę.
Tuż przed podaniem na stół przyozdabiamy ją tacosami.
Sałatka tex-mex gotowa!