Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna sałatka trzy składnikowa z jajkiem, ogórkiem i rzodkiewką, idealna na kolacje, przyjęcia czy spotkania rodzinne .
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5947
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5947
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz Rzodkiewki i ogórki opłucz i osusz. Jajka pokrój w większa kostkę, rzodkiewkę i ogórki w pół plasterki .
Majonez wymieszaj z jogurtem dodaj sól, pieprz i czubryce. Szczypiorek posiekaj . Wszystkie składniki połącz ze sobą. Przed podaniem schłódź w lodówce około 30 minut .