Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na grillowe szaleństwo. Smaczna sałatka dla przełamania smaku grillowych potraw.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67456
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1845
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67456
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1845
Składniki
Makaron ugotować w wodzie z dodatkiem soli i oleju. Przelać go zimną wodą i odcedzić. Wszystkie papryki umyć i pokroić w kostkę, ogórki również pokroić w kostkę. Kukurydzę i cebulkę odsączyć z zalewy. Podudzia oddzielić od kości i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać przyprawy i wymieszać sałatkę. Sałatkę odstawić na około 30 minut aby smaki się przegryzły.