Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie można podawać dzieciom od 11 miesiąca życia. Jest niskokaloryczne i bogate w wartości odżywcze.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 361
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 361
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Ziemniaki, pietruszkę, seler, marchewkę i jajka należy ugotować, po czym obrać i drobno pokroić. Do tego dodajemy obrane i pokrojone drobno jabłka i kiszone ogórki. Przyprawiamy do smaku i dodajmy majonez. Można pomieszać majonez ze śmietaną bądź jogurtem naturalnym.