Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś sałatka z awokado, które uwielbiam. Szybka, zdrowa, pełna witamin jakże potrzebnych w ten jesienny czas.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2128
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 97
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 179
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 173
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2128
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 97
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 179
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 173
Składniki
Kurczaka kroimy w kostkę przyprawiamy ziołami, papryka słodka, pieprzem i smażymy do miękkości. W między czasie przyrzadzamy Nasz sos - Ocet balsamiczny, sok z cytryny, miód, wodę i oliwę mieszamy w niedużym naczyniu do połączenia składników. Awokado obieramy i kroimy w kostkę. Fete również kroimy w kostkę. Wysypujemy połowę rukoli na talerz, następnie ukladamy kostki piersi z kurczaka, awokado, ser feta i maliny. Tuż przed podaniem polewamy sosem. Można również posypać odrobina ulubionych orzechów lub podawać z pieczywem pełnoziarnistym.