Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna sałatka na przekąskę.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Wykonanie: Brokuł dokładnie oczyścić, podzielić na małe różyczki, lekko posolić, zalać wodą i gotować prze 10 minut, po czym odcedzić na sicie. Pomidorki pokroić na połówki, wymieszać z brokułem, lekko posypać pieprzem i wymieszać z serkiem fetą pokrojonym w drobną kostkę. Wyłożyć w salaterce, górę sałaty polać majonezem według uznania i posypać obficie prażonym słonecznikiem i podawać. SMACZNEGO.