Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ugotować brokuł podzielony na różyczki,zahartować,wyłożyć na półmisek,następnie pokrojonego na cząstki pomidora oraz w kostkę fetę.Przygotować sos ja na opakowaniu,dodać czosnek,czosnek w kostce,bazylię,paprykę.Polać sałatkę.Uprażyć na suchej patelni platki,posypać sałatkę,polać oliwą.