Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O tej surówce, która może być świetnym pikantnym dodatkiem do obiadu lub kolacji, usłyszeliśmy, gdy pewnego razu dostaliśmy cały bukiet porów! Cóż począć z tyloma PORAMI?! Oto proste i smaczne rozwiązanie:
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5600
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12170
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5600
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12170
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Składniki
Pory starannie myjemy, kroimy wzdłuż a następnie w półtalarki, jabłka obieramy i kroimy w drobną kostkę a ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Sałatkę doprawiamy do smaku solą, pieprzem i mieszamy z sosem zrobionym z majonezu i jogurtu. A najlepiej smakuje zrobiona z własnego sera żółtego! Dwie takie sałatki i bukiet porów zjedzony…