Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O tej surówce, która może być świetnym pikantnym dodatkiem do obiadu lub kolacji, usłyszeliśmy, gdy pewnego razu dostaliśmy cały bukiet porów! Cóż począć z tyloma PORAMI?! Oto proste i smaczne rozwiązanie:
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1385
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5899
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8857
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18625
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1385
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5899
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8857
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18625
Składniki
Pory starannie myjemy, kroimy wzdłuż a następnie w półtalarki, jabłka obieramy i kroimy w drobną kostkę a ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Sałatkę doprawiamy do smaku solą, pieprzem i mieszamy z sosem zrobionym z majonezu i jogurtu. A najlepiej smakuje zrobiona z własnego sera żółtego! Dwie takie sałatki i bukiet porów zjedzony…