Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta gruszka, aromatyczny ser pleśniowy i chrupiące orzechy.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13282
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5805
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7453
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13282
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5805
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7453
Składniki
Do miski przełożyć mix sałat. Serek pleśniowy pokroić na kawałki, gruszkę obrać i również pokroić w kawałki. Orzechy posiekać. Słonecznik uprażyć na suchej patelni. Wszystkie składniki wymieszać z trzema łyżkami oliwy i borówkami.