Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta gruszka, aromatyczny ser pleśniowy i chrupiące orzechy.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13546
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 874
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13546
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 874
Składniki
Do miski przełożyć mix sałat. Serek pleśniowy pokroić na kawałki, gruszkę obrać i również pokroić w kawałki. Orzechy posiekać. Słonecznik uprażyć na suchej patelni. Wszystkie składniki wymieszać z trzema łyżkami oliwy i borówkami.