Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam kolejny przepis na sałatkę z kapusty pekińskiej. Tym razem z dodatkiem tuńczyka, jajka i żółtego sera. Nieodmiennie sałatki z kapusty pekińskiej nam smakują, dlatego ciągle pojawiają się na naszym stole w różnych wersjach.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27136
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27136
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Składniki
Kapustę szatkujemy Jajka, żółty ser, ogórki i paprykę kroimy w kostkę Tuńczyka odsączamy z zalewy Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, doprawiamy solą i pieprzem i dodajemy majonez Wszystko jeszcze raz dokładnie mieszamy ze sobą