Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam kolejny przepis na sałatkę z kapusty pekińskiej. Tym razem z dodatkiem tuńczyka, jajka i żółtego sera. Nieodmiennie sałatki z kapusty pekińskiej nam smakują, dlatego ciągle pojawiają się na naszym stole w różnych wersjach.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 240
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 240
Składniki
Kapustę szatkujemy Jajka, żółty ser, ogórki i paprykę kroimy w kostkę Tuńczyka odsączamy z zalewy Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, doprawiamy solą i pieprzem i dodajemy majonez Wszystko jeszcze raz dokładnie mieszamy ze sobą