Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle delikatne zestawienie smaków. Wprost rozpływa się w ustach:) Świeży ogórek, koperek i drobniutki makaron w kształcie ryżu dodają jej lekkości.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 474
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 548
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10163
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2302
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10025
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 474
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 548
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10163
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2302
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10025
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie, po czym odcedzamy i studzimy. Ogórki myjemy, obieramy ze skórki i razem z wędliną i ugotowanymi oraz obranymi ze skorupki jajkami kroimy w drobną kostkę. Kukurydzę odsączamy z wody a koperek drobno siekamy. Wszystkie składniki sałatki przekładamy do miski, dodajemy majonez, śmietanę i mieszamy. Przyprawiamy solą i pieprzem. Sałatkę wstawiamy do lodówki na kilka godzin, aby smaki się połączyły.