Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka z marynowanych pieczarek ,czerwonej fasolki i dodatków.

Sałatka z marynowanych pieczarek ,czerwonej fasolki i dodatków.

Autor:

Przepisów i artykułów: 762 Ocena: 14526

Dodano:

Odsłon: 6022

Szybka i bardzo smacza:)

Składniki

  • pieczarki marynowane ( miałam łąkowe)
  • Czerwona fasola konserwowa
  • jajka2szt
  • cebulka mała
  • ser żółty jaki mamy 5dkg
  • ogórki konserwowe 2 szt
  • koperek 3 gałązki
  • musztarda sarepska łyżeczka
  • śmietana łyżeczka
  • majonez kielecki 1-2 łyżki
  • sól i pieprz do smaku
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo,wystudzić, pokroić w kostkę i dać do miski.
    Fasolkę odcedzić i przepłukać przegotowaną letnią wodą.
    Pieczarki,ser żółty,koperek,ogórki,cebulkę pokroić.Dać do miski,dodać musztardę,śmietanę,majonez i wymieszać.Doprawić do smaku solą i pieprzem.




    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (9)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ciacho50 02 marca 2017 Pyszności. Trafiłaś w moje smaki :) Bardzo lubię fasolę czerwoną w sałatkach :)Przybywam na mały talerzyk tego cuda :) Odpowiedzi: 1 ▼

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń