Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wszystkich, którzy nie wyobrażają sobie życia bez ziemniaków. Tak,tak ja też należę do tej grupy. Syta sałatka z młodymi ziemniakami i szparagami z powodzeniem może zastąpić nam obiad.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40637
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1021
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40637
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1021
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Składniki
Usuwamy skórkę z ziemniaków, kroimy na 2 lub 4 części w zależności od wielkości. Gotujemy w osolonej wodzie. W tym samym czasie gotujemy szparagi, aż będą miękkie około 8-10 min. Kiedy warzywa przestygną umieszczamy je razem w misce. Dodajemy pomidorki i koperek. Mieszamy razem składniki sosu i oblewamy nim warzywa. Doprawić do smaku.