Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, prosta do przygotowania sałatka, idealna na kolację lub jako przekąska do pracy, dobrze sprawdzi się też na rodzinnych przyjęciach. Porcja takie sałatki to duża dawka witamin i składników odżywczych.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Awokado obrać, usunąć pestkę, przełożyć do kielicha blendera, dodać natkę pietruszki, jogurt naturalny, zmiksować na gładką masę, doprawić do smaku. Ryż przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, ostudzić. Szpinak opłukać pod zimną wodą, a następnie większe liście porwać. Pomidorki opłukać i pokroić na kawałki. Ogórka obrać, oczyścić z nasion i pokroić. Składniki sałatki przełożyć do miski, zalać przygotowanym sosem z awokado, wymieszać w razie potrzeby doprawić.