Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkie warzywa mają mało kalorii, lecz seler wiedzie tu prym.
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 88
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 67
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 169
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 278
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 88
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 67
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 169
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 278
Składniki
Wykonanie: Seler oczyścić z włókien (tak jak rabarbar) namoczyć w zimniej wodzie i drobno posiekać. Ziemniaki i jabłka pokroić w kostkę. Czosnek zmiażdżyć i utrzeć z żółtkiem i oliwą, przyprawić do smaku i odstawić. Selera, jabłko, ziemniaki razem połączyć, przełożyć do salaterki i polać przygotowanym sosem. Podawać do zimnych mięs.