Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkie warzywa mają mało kalorii, lecz seler wiedzie tu prym.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1298
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 816
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1426
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1298
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 816
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1426
Składniki
Wykonanie: Seler oczyścić z włókien (tak jak rabarbar) namoczyć w zimniej wodzie i drobno posiekać. Ziemniaki i jabłka pokroić w kostkę. Czosnek zmiażdżyć i utrzeć z żółtkiem i oliwą, przyprawić do smaku i odstawić. Selera, jabłko, ziemniaki razem połączyć, przełożyć do salaterki i polać przygotowanym sosem. Podawać do zimnych mięs.