Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka z selerem konserwowym, szynką, kukurydzą i jajkiem idealna na różne okazje.
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 12
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2109
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 187
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1161
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1195
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 12
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2109
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 187
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1161
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1195
Składniki
Selera i kukurydze odsącz na sicie. Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz.Jabłko i cebule również obierz.
Jajka, jabłko, ogórki, cebule, szynkę oraz żółty ser pokrój w kostkę. Wymieszaj, dodaj odsączoną kukurydze i selera, następnie musztardę, majonez i jogurt, całość dopraw do smaku solą i pieprzem .
Wymieszaj do połączenia składników i wstaw do lodówki przed podaniem na około dwie godziny żeby smaki się połączyły. Smacznego .