Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Szybka w przygotowaniu, a jednocześnie smaczna i pożywna sałatka.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 334
Polecam.
Odsłon: 783
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36363
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 448
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 334
Polecam.
Odsłon: 783
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36363
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 448
Składniki
Cukinie szatkujemy na mandolinie. Skrapiamy olejem i octem. Polewamy miodem, mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Szynkę kroimy w paski i rumienimy na suchej patelni.
Na talerze wykładamy porcje cukinii. Posypujemy listkami rukoli. Na środku każdej porcji układamy połówkę jajka. Posypujemy chipsami z szynki i kwiatkami rukoli. Podajemy od razu po przygotowaniu.