Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miks smaków na letni obiad.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7709
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 247
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2739
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 558
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7709
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 247
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2739
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 558
Składniki
Makaron ugotować al dente według przepisu na opakowaniu, odcedzić. przelać zimną wodą i odstawić do odsączenia.
Kukurydzę odsączyć z zalewy.
Ogórki umyć, obrać i pokroić na półplasterki.
Cebulę obrać i pokroić na wiórki.
Paprykę i pomidor umyć i drobno pokroić.
W zależności od indywidualnych upodobań, tuńczyka można odsączyć z oleju lub olej pozostawić.
Wszystkie składniki łącznie z przyprawami dokładnie wymieszać.