Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miks smaków na letni obiad.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 321
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1112
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4137
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 321
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1112
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4137
Składniki
Makaron ugotować al dente według przepisu na opakowaniu, odcedzić. przelać zimną wodą i odstawić do odsączenia.
Kukurydzę odsączyć z zalewy.
Ogórki umyć, obrać i pokroić na półplasterki.
Cebulę obrać i pokroić na wiórki.
Paprykę i pomidor umyć i drobno pokroić.
W zależności od indywidualnych upodobań, tuńczyka można odsączyć z oleju lub olej pozostawić.
Wszystkie składniki łącznie z przyprawami dokładnie wymieszać.