Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miks smaków na letni obiad.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6971
Polecam.
Odsłon: 124
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5286
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2427
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6971
Polecam.
Odsłon: 124
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5286
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2427
Składniki
Makaron ugotować al dente według przepisu na opakowaniu, odcedzić. przelać zimną wodą i odstawić do odsączenia.
Kukurydzę odsączyć z zalewy.
Ogórki umyć, obrać i pokroić na półplasterki.
Cebulę obrać i pokroić na wiórki.
Paprykę i pomidor umyć i drobno pokroić.
W zależności od indywidualnych upodobań, tuńczyka można odsączyć z oleju lub olej pozostawić.
Wszystkie składniki łącznie z przyprawami dokładnie wymieszać.