Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miks smaków na letni obiad.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 199
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 32
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17432
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 199
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 32
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17432
Składniki
Makaron ugotować al dente według przepisu na opakowaniu, odcedzić. przelać zimną wodą i odstawić do odsączenia.
Kukurydzę odsączyć z zalewy.
Ogórki umyć, obrać i pokroić na półplasterki.
Cebulę obrać i pokroić na wiórki.
Paprykę i pomidor umyć i drobno pokroić.
W zależności od indywidualnych upodobań, tuńczyka można odsączyć z oleju lub olej pozostawić.
Wszystkie składniki łącznie z przyprawami dokładnie wymieszać.