Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie ziemniaków, jajek, wędzonego pstrąga, ogórków konserwowych i sosu jogurtowo-chrzanowego, spróbujcie sami:)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 55
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 99
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 38
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 55
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 99
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 38
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Jajka gotujemy i obieramy.
Ostudzone ziemniaki, ugotowane jajka, ogórki, szalotkę i pstrąga kroimy w kosteczkę. Delikatnie mieszamy.
Do jogurtu dodajemy chrzan, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy. Gotowym sosem zalewamy składniki sałatki i delikatnie mieszamy. Schładzamy przez około 15 minut w lodówce. SMACZNEGO:)