Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie ziemniaków, jajek, wędzonego pstrąga, ogórków konserwowych i sosu jogurtowo-chrzanowego, spróbujcie sami:)
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 143
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 466
Bardzo lubimy taki kalafior podany solo lub do drugiego dania, jako zastępstw...
Odsłon: 29
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 1210
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4674
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 143
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 466
Bardzo lubimy taki kalafior podany solo lub do drugiego dania, jako zastępstw...
Odsłon: 29
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 1210
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4674
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Jajka gotujemy i obieramy.
Ostudzone ziemniaki, ugotowane jajka, ogórki, szalotkę i pstrąga kroimy w kosteczkę. Delikatnie mieszamy.
Do jogurtu dodajemy chrzan, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy. Gotowym sosem zalewamy składniki sałatki i delikatnie mieszamy. Schładzamy przez około 15 minut w lodówce. SMACZNEGO:)