Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwa w przygotowaniu
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 174
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 174
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Zupki pokruszyć do miski, dodać tłuszcz i przyprawy.
Pozostałe składniki posiekać w kostkę. Dodać przyprawy i majonez. Wymieszać. Odstawić na 3-4 h przed podaniem, wtedy makaron zdąży zmięknąć, (choć ja lubię też jeść taką sałatkę od razu, póki makaron jest jeszcze chrupiący)