Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwa w przygotowaniu
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8155
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 407
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8155
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 407
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Zupki pokruszyć do miski, dodać tłuszcz i przyprawy.
Pozostałe składniki posiekać w kostkę. Dodać przyprawy i majonez. Wymieszać. Odstawić na 3-4 h przed podaniem, wtedy makaron zdąży zmięknąć, (choć ja lubię też jeść taką sałatkę od razu, póki makaron jest jeszcze chrupiący)