Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest pyszna, a do tego zdrowa. Liście szpinaku zawierają witaminy, C, A, E, B6, K, a także żelazo, potas, magnez i kwas foliowy. Szpinak ma też bardzo mało kalorii. To tak na marginesie :)
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
Szpinak przelać zimna wodą na sitku, następnie przełożyć do miski. Kulki mozzarelli przekroić na ćwiartki. Pomidorki przekroić na pół, cebulę w kostkę. Wszystko dodać do miski że szpinakiem.
Przyprawić solą i pieprzem. W szklance lub miseczce, wymieszać sok z cytryny i olej. Wlać do sałatki. Wszystko razem wymieszać.