Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielone warzywa duszone na patelni
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9546
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4429
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 182
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20805
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9546
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4429
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 182
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20805
Składniki
Kapustę oraz pak choi szatkujemy, cebulę oraz paprykę kroimy w piórka. Marchew oraz selera trzemy na tarce na grubych oczkach. Cukinię oraz pory kroimy w plastry. Na patelni rozgrzewamy olej i wrzucamy na początek warzywa starte na tarce czyli marchew i selera. Potem dodajemy zielona paprykę oraz cebulę. Kiedy wszystkie warzywa będą już miękkie. Na koniec dodajemy; cukinię, pak choi oraz kapustę. Warzywa podawać wraz z ryżem lub ziemniakami.