Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielone warzywa duszone na patelni
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8283
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 455
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8283
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 455
Składniki
Kapustę oraz pak choi szatkujemy, cebulę oraz paprykę kroimy w piórka. Marchew oraz selera trzemy na tarce na grubych oczkach. Cukinię oraz pory kroimy w plastry. Na patelni rozgrzewamy olej i wrzucamy na początek warzywa starte na tarce czyli marchew i selera. Potem dodajemy zielona paprykę oraz cebulę. Kiedy wszystkie warzywa będą już miękkie. Na koniec dodajemy; cukinię, pak choi oraz kapustę. Warzywa podawać wraz z ryżem lub ziemniakami.