Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być ona pysznym dodatkiem do obiadu (zamiast tradycyjnych ziemniaków), do potraw z grilla, bądź być samodzielnym posiłkiem.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2521
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2955
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101989
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6374
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2521
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2955
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101989
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6374
Składniki
Ziemniaki ugotować w mundurkach, jeszcze ciepłe obrać ze skórki i pokroić w plastry. Kiełbaski usmażyć na grillowej patelni. Następnie pokroić w talarki i wymieszać w misce z ziemniakami. Całość posypać posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem. W mniejszej misce przygotować sos – musztardę połączyć z octem, dodać sól i pieprz. Mieszać tak długo, by sól się rozpuściła. Cały czas mieszając dodawać olej małym strumieniem. Sosem polać sałatkę i dokładnie wymieszać. Wszystkie składniki sałatki muszą się dobrze połączyć, dlatego lepiej przygotować ją wcześniej i pozostawić w lodówce na około 3 godziny, sos nada ziemniakom wyjątkowego smaku. Polecam!